Δύσκολη αποδείχτηκε η εβδομάδα που διανύσαμε για τα 2 είδη πτηνών που ανήκουν στην οικογένεια των Νησσιδών! Μετά την αγωνία που έζησαν οι χήνες στα κανάλια της πόλης του Μάντσεστερ 2 ημέρες νωρίτερα (όταν έτρεχαν πανικόβλητες να αποφύγουν το άγριο ελάφι που κολυμπούσε στα «νερά τους» -δες εδώ-), σήμερα ήρθε η σειρά των παπιών του εθνικού κήπου στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίες βρέθηκαν να τρέχουν να γλυτώσουν από έναν σκύλο!

Ο δεινός κολυμβητής όπως αποδείχθηκε, αφού ξέφυγε από την επίβλεψη της ιδιοκτήτριας του, βούτηξε στην λίμνη και κολυμπούσε ασταμάτητα στην προσπάθεια του να φτάσει τις πάπιες, που… κολυμπούσαν να σωθούν!

 

Μετά από αρκετά λεπτά και αφού η ιδιοκτήτρια κρατούσε ένα δεύτερο σκυλί και δεν μπορούσε να αντιδράσει, την λύση έδωσε ένας περαστικός ο οποίος αποφάσισε να μπει με τα ρούχα στην λίμνη, προκειμένου να δώσει ένα τέλος και στην αγωνία της κυρίας αλλά και να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα με θύματα μία ή περισσότερες πάπιες.

 

 

Το τέλος ήταν αίσιο και το περιστατικό μας έδωσε μία εικόνα του τι μπορεί να συμβεί αν δεν ακολουθηθεί η οδηγία της πινακίδας που βρίσκεται στην είσοδο του εθνικού κήπου και απαγορεύει την παρουσία σκύλων χωρίς την χρήση οδηγού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here