Όσο περνούν τα χρόνια και η σχέση των ανθρώπων με τα κατοικίδια τους γίνεται πιο στενή, η αναζήτηση υπηρεσιών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των μικρών τους φίλων γίνεται σχεδόν επιτακτική!

Πανσιόν, κομμωτήρια, πάρκα, ταξί και λοιπές υπηρεσίες, παρέχονται από επαγγελματίες με στόχο την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν, ώστε η συμβίωση των ανθρώπων με τα κατοικίδια τους να γίνεται όλο και πιο εύκολη.

Το petsguide.gr έρχεται σε επαφή με επαγγελματίες, θέλοντας να προσφέρει στους αναγνώστες του πληροφορίες, χρήσιμες για την καθημερινότητα τους.

 

 

Μία τέτοια περίπτωση, είναι το TFP (taxi for pets), που τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει την εμφάνιση του στους δρόμους της Αθήνας και πρόκειται για το πιο πρόσφατο επαγγελματικό βήμα της Αφροδίτης Σκορδαρά.

 

Η Αφροδίτη η οποία από το 2012 ασχολείται επαγγελματικά με τα κατοικίδια, έχει μεγάλη εμπειρία σε  σκύλους κάθε ράτσας και διαστάσεων, με τους οποίους όπως λέει αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση.

Όπως δήλωσε η ίδια στο petsguide.gr,

«Το TFP σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες υπηρεσίες που είναι η φύλαξη και οι βόλτες σκύλων, στοχεύει να προσφέρει κάλυψη σε ακόμη περισσότερες από τις ανάγκες που έχει ένα κατοικίδιο».

Το Taxi For Pets που είναι κατάλληλα εξοπλισμένο και κατέχει την Ειδική Άδεια από την Υπηρεσία Κτηνιατρικής, κυκλοφορεί στους δρόμους, έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες των ιδιοκτητών.

«Είμαστε πάντα έτοιμοι και διαθέσιμοι να σας μεταφέρουμε στον κτηνίατρο, το κομμωτήριο, το λιμάνι και το αεροδρόμιο ή όπου αλλού μας ζητήσετε», αναφέρει η Αφροδίτη, η οποία προσθέτει, «η διαδρομή μαζί μας, είναι ευχάριστη και ασφαλής, χωρίς να δημιουργείται στρες στα ζωάκια κατά τη διάρκεια της».

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Taxi For Pets στο τηλέφωνο 693 692 5030, στο mail taxiforpets1@gmail.com, αλλά και στη σελίδα του στο Facebook!

 

 

Εμείς σας ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here