Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές, με Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ να ετοιμάζονται για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής.

Στην προεκλογική περίοδο, παρακολουθούμε μεταξύ άλλων, τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα να παρουσιάζουν τις θέσεις τους στον ελληνικό λαό, ώστε να πάρουν την ψήφο του.

Στη διεκδίκηση αυτή, οι δύο άνδρες επιδιώκουν να αναδεικνύουν και άλλες πτυχές της προσωπικότητας τους, πέρα από την αυστηρά πολιτική εικόνα και μια από αυτές είναι η αγάπη που έχουν για τα ζώα!

Έτσι, κάνοντας μια «βόλτα» στους λογαριασμούς τους στο instagram, θα δούμε φωτογραφίες που οι ίδιοι έχουν δημοσιοποιήσει όπως αυτές:

Το petsguide.gr εύχεται καλή επιτυχία και στους δύο και το αποτέλεσμα των  εκλογών να είναι το καλύτερο δυνατό για τη χώρα μας, χωρις να ξεχνάμε και τους μικρούς μας φίλους!

Μαζί με τα πολλά προβλήματα που καλείται να λύσει η επόμενη κυβέρνηση, πρέπει να μεριμνήσει και για τα δικαιώματα και την προστασία των δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων, αφού δυστυχώς το φαινόμενο της κακοποίησης έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here