Κτηνωδία στην Σύρο. Βρέθηκαν 3 κουτάβια πνιγμένα στο βυθό της θάλασσας, μέσα σε πλαστική σακούλα.

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η ενέργεια αγνώστου να πετάξει μέσα σε σακούλα  τρία κουτάβια στο βυθό της Θάλασσας.

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ένας πολίτης στην Σύρο, ο οποίος εντόπισε εχθές το πρωί  νεκρά κουτάβια τα οποία είχαν δολοφονηθεί με φρικιαστικό τρόπο.

Μάλιστα, ο δράστης είχε τοποθετήσει τα κουτάβια μέσα σε νάιλον σακούλα για να μην υπάρχει αρκετό οξυγόνο με μια πέτρα για να τα κρατά στο βυθό της θάλασσας. Δυστυχώς, κανένα από τα τετράποδα δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο cyclades24.gr, ο λουόμενος  κολυμπούσε στο λιμανάκι της Βάρης, δίπλα στη μικρή παραλία, είδε μια πράσινη σακούλα.  Αρχικά, σκέφτηκε ότι κάποιος ασυνείδητος πέταξε πάλι σκουπίδια στη θάλασσα.  Βουτώντας όμως και πηγαίνοντας κοντά για να τη μαζέψει, διαπίστωσε πως δεν ήταν σκουπίδια.  Άνοιξε λίγο τη σακούλα και αυτό που αντίκρισε ήταν σοκαριστικό.  Έβγαλε τη σακούλα στη στεριά και μέσα υπήρχαν 3 κουτάβια κάποιων ημερών και μια πέτρα για να τα κρατά στο βυθό της θάλασσας.  Το ένα ήταν χτυπημένο και στο κεφάλι.  Δυστυχώς τα κουτάβια ήταν νεκρά.

“Αν δε θέλουμε κουτάβια… κάνουμε στείρωση… τόσο απλά και ανώδυνα.Η ανευθυνότητα, η ασυνειδησία και η διαστροφή ορισμένων είναι άκρως επικίνδυνα φαινόμενα. Άνθρωποι με παρόμοια συμπεριφορά σε αδύναμα πλάσματα (είτε ανθρώπους, είτε ζώα), είναι τεκμηριωμένο, ότι και στο σπίτι τους δείχνουν βίαιη συμπεριφορά.  Ας προβληματιστούμε λίγο… όλα αυτά αποκαλύπτουν κάποια χαρακτηριστικά, τα οποία οδηγούν συνήθως και σε άλλες βίαιες συμπεριφορές. Δυστυχώς τέτοια συμβάντα επιβεβαιώνουν το πόσο έχει διαβρωθεί πια ο άνθρωπος, η ανθρωπιά και η κοινωνία μας.”

πηγή άρθρου και φωτογραφιών  cyclades24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here