Άσχημα είναι τα νέα για τον σκύλο που είχε παρασυρθεί και εγκαταλειφθεί στη Μυτιλήνη (δες εδώ) πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης», μετά από σειρά εξετάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο «Πασχάλης» κατά 99% θα μείνει ανάπηρος.

Όπως αναφέρει, ο οδηγός έχει ταυτοποιηθεί και του έχουν βεβαιωθεί τα διοικητικά πρόστιμα, ενώ έχει σχηματιστεί και δικογραφία.

Η ανάρτηση στο Facebook της «Κιβωτού» αναφέρει:

«Δεν θα ξαναπερπατήσει ο «Πασχάλης», ο σκυλάκος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Μυτιλήνη…. (10/7/2019)

Πριν μερικές εβδομάδες σας ενημερώσαμε για τον «Πασχάλη», έναν αδέσποτο σκυλάκο τον οποίο ένας ασυνείδητος οδηγός χτύπησε, παρέσυρε κάτω από το αυτοκίνητό του και εγκατέλειψε, στην οδό Ερμού στη Μυτιλήνη.

Μετά από σειρά επαφών με εξειδικευμένους ορθοπαιδικούς κτηνιάτρους, τόσο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όσο και στην Αθήνα, η γνωμάτευση είναι ότι η κατάσταση του Πασχάλη δεν πρόκειται να βελτιωθεί – ο σκυλάκος κατά 99% θα παραμείνει ανάπηρος… Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις ενέργειες προμήθειας ειδικού αμαξιδίου για να μπορεί να κινείται, και ο Πασχάλης θα υιοθετηθεί στη Μυτιλήνη, για να έχει μια όσο το δυνατόν φυσιολογική ζωή και την αγάπη που του αξίζει.

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ευχαριστεί θερμά όλους τους απλούς πολίτες, από ολόκληρη την Ελλάδα, για τα συγκινητικά τους μηνυματα συμπαράστασης ή/και για την οικονομική τους βοήθεια, η οποία επέτρεψε να καλυφθούν τα έξοδα θεραπείας και εξετάσεων του Πασχάλη!

Ο μόνος ο οποίος δεν είχε τη στοιχειώδη τσίπα (ας αφήσουμε την ανθρωπιά….) ούτε καν να ρωτήσει για την κατάσταση του ζώου που παρέσυρε και άφησε ανάπηρο, είναι ο δράστης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΚΙΒΩΤΟΥ Μυτιλήνης, έχει ταυτοποιηθεί: πρόκειται για άνδρα, ιατρό στο επάγγελμα (!), στον οποίο έχουν ήδη βεβαιωθεί τα σχετικά διοικητικά πρόστιμα (αναμένουμε βέβαια την επικύρωσή τους από τη Δνση Κτηνιατρικής Λέσβου) και έχει σχηματιστεί δικογραφία για τη δολοφονική συμπεριφορά του.
Οψόμεθα στο δικαστήριο….»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here