Η εβδομάδα των «γατών» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή της 15ης με 22ης Ιουλίου, αφού οι κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα στην Ιντιάνα, μπορούν να πληρώνονται με δωρεές για γάτες!

Στο καταφύγιο ζώων του Μάντσι της Ιντιάνα τους τελευταίους μήνες έφτασε ένας τεράστιος αριθμός γατιών, συγκεκριμένα μέχρι τα μέσα του Ιουλίου έφτασε να φιλοξενεί περισσότερες από 350 γάτες. Το αποτέλεσμα, βέβαια, ήταν ότι οι υπεύθυνοι άρχισαν να δυσκολεύονται στην οικονομική κάλυψη των αναγκών όλων των ζώων.

 Λύση σε αυτό το πρόβλημα, όμως, ήρθε γρήγορα να δώσει το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Πώς; Αλλάζοντας τον τρόπο πληρωμής των κλήσεων που κόβει η Τροχαία του Μάντσι για παράνομο παρκάρισμα. Συγκεκριμένα, από τις 15 Ιουλίου και για μια βδομάδα όποιος ήθελε είχε τη δυνατότητα, αντί να δώσει το ποσό που οφείλει στην Τροχαία, να δώσει τα αντίστοιχα χρήματα για την αγορά ειδών ανάγκης για τις γάτες, όπως τροφές, κρεβάτια και κουβέρτες.    

Η όλη δράση, μάλιστα, φαίνεται ότι είχε πολύ μεγάλη απήχηση, αφού φωτογραφίες δείχνουν ένα δωμάτιο γεμάτο με δωρεές για τις γάτες του καταφυγίου, με πολλές να έχουν έρθει και από άτομα που δεν είχαν καν να πληρώσουν κλήσεις.

We greatly appreciate everyone that donated supplies this week to the Muncie Animal Care & Services. This room was…

Δημοσιεύτηκε από Muncie Police Department στις Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

 

πηγή: athensvoice.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here