Η ιστορία της γάτας που ζει πάνω στον τάφο του ιδιοκτήτη της, μας θυμίζει τον θρυλικό σκύλο Χάτσικο και έγινε γνωστή πριν από λίγα χρόνια, καθώς ήρθε για να «σπάσει» το σκυλοκεντρικό ύφος που έχουν αντίστοιχα περιστατικά, αφού σχεδόν πάντα τέτοιου τύπου ιστορίες έχουν ως κεντρικό πρόσωπο τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου!

Pictures have emerged of a grieving cat who misses her late owner so much she has spent a year living at her grave

Σύμφωνα με τη Dailymail, από τη στιγμή που η ηλικιωμένη κυρία -ιδιοκτήτρια της γάτας- απεβίωσε και ενταφιάστηκε στην περιοχή της κεντρικής Ιάβα στην Ινδονησία, η γάτα ξάπλωνε εκεί και δεν είχε διάθεση να φύγει.

Οι μόνες μετακινήσεις που έκανε ήταν μέχρι το πρώην σπίτι της, εκεί όπου έβρισκε φαγητό και νερό από τα παιδιά της ηλικιωμένης κυρίας και αμέσως επέστρεφε στο σημείο ταφής.

Αρκετοί άνθρωποι προσπάθησαν να τη φροντίσουν στο σημείο αλλά και να την πάρουν ώστε να της προσφέρουν ένα καινούριο σπίτι, μα η γάτα δε θέλησε ποτέ να σταματήσει τη ρουτίνα της!

Παρότι μέχρι τώρα πιστεύαμε πως οι γάτες είναι ανεξάρτητα και «άπιστα» πλάσματα, αυτή η ιστορία έρχεται να μας δείξει πως όσο προχωρά η ενημέρωση, θα ανακαλύπτουμε ακόμη περισσότερα είδη στον πλανήτη που είναι προγραμματισμένα να προσφέρουν μόνο αγάπη και να δείχνουν παντοτινή ευγνωμοσύνη, και που θα μας υπενθυμίζει ότι δεν μπορούμε να συμπεριλάβουμε το ανθρώπινο ποτέ μέσα σε αυτά…

The pet walks to her former home every day where she is fed by the old lady's children - then returns to the grave

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here