Πριν από μερικά χρόνια, οι ιδιοκτήτες σκύλων στο Λονδίνο απολάμβαναν το πρώτο τουριστικό λεωφορείο του κόσμου για σκύλους.

Το λεωφορείο ονομαζόταν «K9 Routemaster» και μετέφερε τα σκυλιά και τους ανθρώπους τους σε ορισμένα γνωστά τουριστικά σημεία στην πόλη για να απολαύσουν τη βόλτα τους.

Η ιδέα ενός τουριστικού λεωφορείου που θα ξεναγεί σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους στην πόλη του Λονδίνου ηταν καταπληκτική, ωστόσο διήρκεσε μόνο τέσσερις ημέρες, καθώς ήταν μέρος μιας διαφημιστικής καμπάνιας για μια ασφαλιστική εταιρεία που είχε ξεκινήσει ένα νέο προϊόν για σκύλους.

Πέρα από το εμπορικό του θέματος, πιστεύουμε  ότι το εγχείρημα θα μπορούσε να αναπαραχθεί μόνιμα σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Αυτό το λεωφορείο για σκύλους ονομάστηκε «K9».  Ήταν όμορφα διακοσμημένο και έκανε περιήγηση μιας ώρας και οδηγούσε σε μερικά από τα πιο εμβληματικά σημεία του Λονδίνου. 

Ο οδηγός μάλιστα, ενημέρωνε τους ιδιοκτήτες σχετικά με την ιστορία των σκύλων του Λονδίνου.

Αναφερόταν για παράδειγμα στα σκυλιά που κάποτε κατοικούσαν  στις επίσημες κατοικίες του Πρωθυπουργού και του Καγκελαρίου.

Έκανε επίσης μια ανασκόπηση των περισσότερων από 30 σκύλων Pembroke Welsh Corgi που ανήκαν στην Βασίλισσα Ελισάβετ Β´ της Αγγλίας.  Η τελευταία σκυλίτσα της, ονομαζόταν Whisper και πέθανε το 2018.

Εσείς θα επιθυμούσατε να περιηγηθείτε  με λεωφορείο παρέα με τον σκύλο και να δείτε τα πιο εμβληματικά μέρη της πόλης σας;

Αυτή η επιλογή ήταν δυνατή τουλάχιστον για τέσσερις ημέρες στην πόλη του Λονδίνου!

Ίσως επαναληφθεί κάποια στιγμή.

 

Πληροφορίες και φωτογραφίες myanimals.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here