Ένα τροχαίο ατύχημα δίχασε τους αναγνώστες του myvolos.net στο γκρουπ της σελίδας στο Facebook, στο οποίο εμπλεκόμενοι ήταν ένας σκύλος και μια οδηγός δικύκλου.

Το ατύχημα προέκυψε όταν ένας  αδέσποτος σκύλος διέσχισε κάθετα την οδό Αθηνών, προκειμένου να εισέλθει στο Πάρκο του Πεδίου Αρεως και συγκρούστηκε με μια 53χρονη οδηγό δικύκλου, η οποία δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα  σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση ήταν σε δύο κατευθύνσεις. Από τη μία πλευρά υπήρχαν σχόλια τα οποία αναφέρονταν σε ένα ατυχές περιστατικό στο οποίο η επιλογή για μη χρήση κράνους της οδηγού την εξέθεσε σε κίνδυνο και από την άλλη, σχόλια που κατηγορούσαν τον σκύλο!

Όπως ανέφερε στο myvolos.net ο ιατρός, μοριακός βιολόγος Αλέξανδρος Οικονομίδης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος, η γυναίκα οδηγός του δικύκλου με κατεύθυνση από Βόλο προς Αλυκές, συγκρούστηκε με αδέσποτο σκύλο ο οποίος διέσχισε κάθετα το οδόστρωμα. Από το σύγκρουση με τον σκύλο, η οδηγός έχασε την ισορροπία της κι έπεσε από το δίκυκλο με συνέπεια να τραυματιστεί στο κεφάλι και στα άκρα.

«Αν φορούσε το κράνος, δεν θα τραυματιζόταν στο κεφάλι και θα είχε μόνο τις εκδορές και τα εγκαύματα τριβής στα άκρα»,

τόνισε ο ιατρός που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στην οδηγό μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ Βόλου, να αναλάβει την προνοσοκομειακή αντιμετώπιση της τραυματισμένης οδηγού, και να την διακομίσει στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο αδέσποτος σκύλος, χωρίς τραύματα, συνέχισε την πορεία του προς το πάρκο στο Πεδίο Άρεως.

πληροφοριες: myvolos.net

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here