Μία ιστορία που μας θύμισε τη θρυλική Scarlett -η οποία γέμισε εγκαύματα για να σώσει τα μικρά της- έλαβε χώρα στον φλεγόμενο Υμηττό και είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Οταν οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες στις κεραίες στη φωτιά στον Υμηττό, δεν είχαν φανταστεί πως σε μία από τις εγκαταστάσεις που απειλούσε η πυρκαγιά μία σκυλίτσα προσπαθούσε να σώσει τα κουτάβια της.

Οταν οι φλόγες έσβησαν και ξεκίνησε ο έλεγχος των εγκαταστάσεων στις κεραίες, σε μία από αυτές οι πυροσβέστες εντόπισαν ένα θηλυκό σκυλί το οποίο έστεκε ακίνητο σε μία τρύπα στο δάπεδο μία εγκατάστασης.
Μόλις την πλησίασαν έγινε κάτι μοναδικό. Η σκυλίτσα έσκυψε και έβγαλε από την τρύπα ένα ένα τα κουτάβια της, τα οποία τα είχε βάλει εκεί για να τα προστατεύσει.

Οι άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί και ήρθαν αντιμέτωποι με το θέαμα αυτό τη βοήθησαν. Εβγαλαν τα κουτάβια από την εγκατάσταση και προφανώς τα μετέφεραν σε ασφαλές σημείο και αφού η μεγάλη φωτιά είχε κατασβεστεί. Μάλιστα τα σκυλάκια ήταν ανήσυχα και γεμάτα σκόνη και στάχτη, αλλά καλά στην υγεία τους.

Όσο για τη σκυλίτσα, αφού διαπίστωσε πως τα κουτάβια της ήταν ασφαλή εγκατέλειψε και εκείνη με τη σειρά της το σημείο που είχε καεί από τη φωτιά στον Υμηττό.

iefimerida.gr
(Φωτογραφίες: intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ)

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here