Η Σάντρα Μπούλοκ είναι μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση ανθρώπου σε ότι αφορά τη σχέση της με τα ζώα.

Η γνωστή ηθοποιός, πάντα φιλόζωη και ιδιοκτήτρια σκύλων, είχε τα τελευταία χρόνια τρία σκυλιά, τα οποία όμως δεν τα αγόρασε, αντίθετα τα υιοθέτησε από το καταφύγιο κατοικίδιων ζώων στην Καλιφόρνια και επιπλέον και τα τρία σκυλιά ήταν με ειδικές ανάγκες.

 

Ο πρώτος σκύλος που πήρε η Σάντρα Μπούλοκ από το καταφύγιο και δε ζει πλέον, ήταν μία διασταύρωση Τσιουάουα με Πομεράνιαν και λεγόταν Πόπι. Αυτό το μικρό σκυλί που είχε χάσει το πόδι του σε ένα ατύχημα, υιοθετήθηκε από την Σάντρα τον Σεπτέμβριο του 2005.

Το επόμενο στη σειρά μέλος της οικογένειας που επίσης δε βρίσκεται στη ζωή, προστέθηκε τον Νοέμβριο του 2016, ήταν ένα Τσιουάουα το οποίο έχει γεννηθεί με δύο πόδια και άκουγε στο όνομα Ρούμπι. 

Το τρίτο υιοθετημένο σκυλί, είναι κι αυτό ράτσας Τσιουάουα και ονομάζεται Μπέμπε. Αυτό έχει την ατυχία να μην έχει το ένα του μάτι.

Η εκπληκτική αυτή γυναίκα επιλέγει σκυλάκια που είναι δύσκολο να υιοθετηθούν και μοιραία θα οδηγηθούν στην ευθανασία. Τα φροντίζει και τα αγαπάει σαν μια πραγματική μητέρα και θέλει να τα έχει πάντα μαζί της.

Τα σκυλιά που δεν μπορούν να κινούνται αυτόνομα, έχουν ειδικά καρεκλάκια και οχήματα. Ακόμα και το αυτοκίνητο της είναι εξοπλισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να τους παρέχει τη μέγιστη άνεση και ασφάλεια.

Η ηθοποιός είπε πως παρά το γεγονός ότι τα κατοικίδια της έχουν φυσικά μειονεκτήματα, είναι τέλεια γι αυτή, καθώς της προσφέρουν τόση αγάπη που οι άνθρωποι δύσκολα μπορούν να δώσουν.

Το 2008, η Σάντρα Μπούλοκ με το κατοικίδιο της βρέθηκε σε ατύχημα με αεροπλάνο και από εκείνη τη στιγμή η ηθοποιός αποφάσισε να προστατεύσει τα ζώα και να κάνει τη ζωή τους πιο ασφαλή.

Δείτε το βίντεο που σχολιάζει το ατύχημα:

με πληροφορίες από starschanges.com και φωτογραφίες από facebook.com/SandraBullock.FansClub

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here