Ενημέρωση σχετικά με το ροτβάιλερ που βρίσκεται στο φιλοζωικό κέντρο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρίας στο Κορωπί, έκανε με ανάρτηση της στο Facebook η προέδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, Νατάσα Μπομπολάκη.

Η ανάρτηση όπως δημοσιοποιήθηκε στο προφίλ της κυρίας Μπομπολάκη:

«Σημερινή μου επικοινωνία για το σκυλάκι με αρμοδίους . Το σκυλί φυσικά ζει .Είναι  8 ετών και  θηλυκού γένους .Είναι φοβισμένο και είναι λογικό αυτό γιατί βρέθηκε απο τη μια στιγμή στην άλλη σε άλλο ξένο  περιβάλλον .Εμείς ως Ομοσπονδία , όπως έχουμε ήδη πει , έχουμε ζητήσει γραπτώς απο την εισαγγελία Αθηνών να μας παραδοθεί το ζώο .

Για το τι ακριβώς συνέβη και τις συνθήκες θανάτου του μωρού , τραγικό γεγονός έτσι κι αλλιώς , αρμόδιοι φορείς να το ερευνήσουν είναι η αστυνομία και η δικαιοσύνη και θα πρέπει να τους εμπιστευόμαστε και καλό είναι να σταματήσουν οι εικασίες εκ μέρους μας.

Τέλος να πω , ότι όπως έχει καταργηθεί η θανατική ποινή για τους ανθρώπους εγκληματίες  και μάλιστα για στυγερά εγκλήματα , τα περισσότερα εκ των οποίων γίνονται εν πλήρη συνειδήσει ,  το ίδιο θα πρέπει να ισχύσει και για τα ζώα που στο κάτω κάτω  δεν σκοτώνουν συνειδητά .Στην χώρα μας γίνονται κάθε χρόνο εκατοντάδες εγκλήματα , φόνοι ,βιασμοί  από ανθρώπους και   κανένα ή σπάνια  περιστατικό που σκύλος σκότωσε κάποιον άνθρωπο .

Ας μην  εξαντλούμε όλη μας στην αυστηρότητα , ορισμένοι , στα ζώα .Καταστροφείς της ανθρωπότητας είμαστε εμείς όχι τα ζώα .»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here