Είναι πολύ δύσκολο να αφήσουμε αυτή την υπόθεση να περάσει στην ιστορία, όσο βγαίνουν στη δημοσιότητα πληροφορίες που σοκάρουν και μας δείχνουν πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει το ανθρώπινο είδος.

Η νέα ενημέρωση που έχουμε από τη φιλοζωική ομάδα «Αδεσποτούλια Ξάνθης» κάνει λόγο για αδυναμία της Παλόμα να τρέφεται φυσιολογικά, αφού ο δράστης της κακοποίησης της έριχνε οξύ στο στόμα, με αποτέλεσμα να έχει τραυματίσει τον οισοφάγο της.

Η ανάρτηση της φιλοζωικής ομάδας στο Facebook πριν από λίγο,αναφέρει:

«Καλημέρα σε όλους.
Απο χθες η μικρή μας φίλη πέρασε στα χέρια του Γιώργου.
Όσο χαρούμενοι και να είμαστε για την εξέλιξη αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ό,τι ο Γιώργος ξεκίνησε τις απαραίτητες ενέργειες για να προσφέρει στην μικρή την καλύτερη ζωή και αυτή δυστυχώς ξεκινάει από κλινικές και εξετάσεις, σύμφωνα με καθοδήγηση του κου Κοράι.
Και λέμε δυστυχώς γιατί η μικρή έχει μεγαοισοφάγο ισοφαγικη παλινδρομιση, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να τρώει σαν φυσιολογικό ζώο.
Ξεκίνησε θεραπείες με κορτιζόνη για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα.
Το πιο οδυνηρό είναι οτι το πρόβλημα το απέκτησε αφού το τέρας που την βασάνισε της έριχνε και «οξυ» μεσα στο στόμα, ναι καλα ακούσατε οξυ στο στόμα, με αποτέλεσμα να έχει απόκτησει μια τεράστια φλεγμονή στον οισοφάγο.
Όλο αυτο το διάστημα που η μικρή φιλοξενουταν από τον γιατρό μας τον Κοράι, της δόθηκαν οι απαραίτητες θεραπείες.
Αλλα λόγω της έλειψης ακτινολογικού με βάριο δεν ήταν δυνατή η σημερινή διάγνωση.

Γνωριζοντας ο Γιώργος την κατάσταση
Ανέλαβε πλήρως την μικρή,
Η οποία νοσηλευέται.
Για μια ακόμη φόρα αποκαλύπτει την υπευθυνότητα και την αγάπη του.

1:Ας ευχηθούμε στον Γιώργο καλή δύναμη στον Γολγοθά του και να ξέρει ότι εμείς θα είμαστε δίπλα του σε ότι χρειαστεί.

2: Ας ξυπνήσει επιτέλους κάποιος στην αστυνομία και να καταλάβει ότι αυτός που ρίχνει, οξυ μεσα στόμα ενός σκύλου, του κόβει το πόδι, το αυτί το καίει με οξυ σε όλο το σώμα και προσπαθεί να το τεμαχισει σε κομμάτια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.»

Ο Γιώργος Μαυρίδης με την Παλόμα/φωτογραφία Facebook-Αδεσποτούλια Ξάνθης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here