Τη δύσκολη στιγμή του αποχωρισμού του σκύλου του, κάνει δε θέλει να την κάνει εικόνα. Παρά το γεγονός ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων ο σκύλος «φεύγει» πριν τον ιδιοκτήτη του, κανείς δε φαίνεται να είναι συμφιλιωμένος με αυτή την ιδέα.

Όπως διαβάσαμε στο hairt.gr , πολύ συχνά πολλά σκυλιά πεθαίνουν με ευθανασία εξαιτίας ανίατων ασθενειών. Ένας κτηνίατρος αποκάλυψε τι κάνουν τα σκυλιά λίγο πριν πεθάνουν, κάτι εξαιρετικά συγκινητικό καθώς και θλιβερό παράλληλα..

Όπως δήλωσε ο ίδιος, το 90% των ιδιοκτητών δεν θέλουν να παραμείνουν στην αίθουσα όπου γίνεται η ευθανασία, μη αντέχοντας να δουν τα σκυλιά τους να πεθαίνουν μπροστά τους.

Εντούτοις, εκείνα τα δύσκολα λεπτά, που τα σκυλιά μένουν άρρωστα, ανήμπορα μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο αγνώστους, το μόνο το οποίο κάνουν λίγο προτού πεθάνουν είναι να ψάχνουν απεγνωσμένα για τον αφεντικό τους κοιτώντας με αγωνία σε κάθε γωνιά.

Μια περιγραφή η οποία αποτελεί γροθιά στο στομάχι για καθένα που αγαπά την τετράποδη συντροφιά του.

Για αυτό το λόγο, είναι σωστό, εφόσον ένας άνθρωπος βρεθεί ποτέ σε τούτη τη δυσάρεστη θέση, να μην αφήσει ποτέ μόνο του στο τέλος το αγαπημένο του κατοικίδιο.

Εκείνο εξάλλου, δεν θα το έκανε ποτέ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here