Δεν είναι η πρώτη φορά στη χώρα μας που άνθρωποι των σωμάτων ασφαλείας δείχνουν το έντονο ενδιαφέρον τους για τα ζώα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή  του αστυνομικου της ομάδας Δίας, που όχι μόνο έσωσε τη ζωή ενός κουταβιού, αλλά πήγε ένα βήμα παραπέρα και το υιοθέτησε!

Όπως αναφέρει το istoriesadespoton.gr, την ιστορία του Κανέλλου, του αδέσποτου κουταβιού που έσωσε ο αστυνομικός της ομάδας Δίας Ανδρέας Κάππος, ο οποίος το  βρήκε να τρέχει έντρομο στην Εθνική Οδό και στη συνέχεια τον υιοθέτησε για να μην βρεθεί ξανά στους δρόμους, δημοσίευσε η γνωστή και φιλόζωος δημοσιογράφος Ελίζα Καλλίτση στο προσωπικό προφίλ της που διαθέτει στο Facebook.

Η κα Καλλίτση αναφέρει χαρακτηριστικά: «O Ανδρέας Κάππος δε σώζει μόνο…ανθρώπους αλλά και ζώα.. Οποιονδήποτε βρίσκεται σε κίνδυνο. Και ιδού η απόδειξη. Ο αστυνομικός της ομάδας Δίας και ενώ ήταν σε περιπολία είδε το κουταβάκι που βλέπετε να τρέχει έντρομο στην εθνική οδό. Χωρίς δεύτερη σκέψη σταμάτησε, το έπιασε και το μικρό σώθηκε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή από τα αυτοκίνητα που περνούσαν ξυστά από δίπλα του. Ο Ανδρέας Κάππος το φρόντισε και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Τον υιοθέτησε! Ο Κανέλλος και ο Ανδρέας λοιπόν…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here