Χρειάστηκε η ευαισθησία και η συνδρομή ενός πολίτη, της πυροσβεστικής υπηρεσίας, εθελοντών και μίας κτηνιάτρου, για να σωθεί ένα άτυχο ζώο που κάποιος αποφάσισε πως πρέπει να τελειώσει η ζωή του με τρόπο απάνθρωπο. 

Ένα θηλυκό Ακίτα βρέθηκε «πεταμένο» σε δύσβατο σημείο κάτω από γκρεμό, σε παραλία στη Σαλαμίνα. Ένας άνθρωπος που άκουσε το γάβγισμα του περίπου 12 ετών σκύλου, δεν το προσπέρασε και προσπάθησε να βοηθήσει το ταλαιπωρημένο ζώο. Καθώς το εγχείρημα του είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας, κάλεσε την πυροσβεστική και αυτή με τη σειρά της τον Φιλοζωικό Σύλλογο Σαλαμίνας Κ.ΑΡ.ΔΙ.Α., που σε συνεργασία με την «γιατρό της καρδιάς τους» ,όπως την αποκαλούν σε ανάρτηση τους οι εθελοντές, κατόρθωσαν να βοηθήσουν τον σκύλο.

Στην ανάρτηση του φιλοζωικού σωματείου στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook, ζητείται άτομο για φιλοξενία του Ακίτα, ενώ γίνεται αναφορά στα ονόματα των ανθρώπων που συνέβαλαν στην επιχείρηση διάσωσης του ζώου, καθώς και μία έκκληση σε όποιον γνωρίζει πληροφορίες για τον δράστη, να προβεί σε καταγγελία.

Δείτε την ανάρτηση που συνοδεύεται από φωτογραφίες και βίντεο του περιστατικού:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here