Διημερίδα σχετικά με την προστασία, κακοποίηση, ευζωία ζώων συντροφιάς, ιπποειδών και παραγωγικών ζώων, καθώς και το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο και τις προοπτικές του, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Νάξο.

Όπως αναφέρει η Πανελλαδική Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Προϊσταμένης Εισαγγελέως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου κ. Πόπης Παπανδρέου, η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο Φιλώτι (Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών) στις 18:30 και την Κυριακή 15 στη Χώρα (Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης»- Δημαρχείο Νάξου) στις 11:00.

Συνδιοργανώνουν ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με την ΠΦΠΟ και ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Νατάσα Μπομπολάκη (πρόεδρος της ΠΦΠΟ), Χελιώτης Θανάσης (ο αντιπρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Προστασίας Ιπποειδών), Μαρκέλλα Καρούση – Χρήστος Ρόζος (κτηνίατροι), Χρυσάκης Νικόλαος (Αστυνομικός Διευθυντής) και Παπανδρέου Πόπη (Εισαγγελέας Πρωτοδικών Νάξου).

Διαβάστε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ

 

Για περισσότερα άρθρα και ενημέρωση σχετικά με τα κατοικίδια ζώα και την άγρια ζωή, κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook πατώντας -εδώ-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here