γράφει ο Αλέξης Τ.

Κατά τον πρώτο 1,5 περίπου μήνα της ζωής του, αυτό το μικρό γατάκι βρέθηκε σε κατάσταση σοκ να… «περιμένει» το τέλος του.

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου γύρω στις 9 το πρωί, ο μικρός αρσενικός μας φίλος ήταν στη μέση της παραλιακής λεωφόρου στο ύψος της Βούλας.

Παγωμένος, ακίνητος και τρομοκρατημένος από την δυνατή βροχόπτωση, έδειχνε παραιτημένος από κάθε προσπάθεια επιβίωσης, αφού οι λίγες μέρες παρουσίας του στον κόσμο μας δεν είχαν προλάβει να του δώσουν τα απαραίτητα εφόδια για να παλέψει.

Λίγο πριν συμβεί αυτό που φαινόταν αναπόφευκτο, το προπορευόμενο από εμένα αυτοκίνητο πέρασε από επάνω του χωρίς -ευτυχώς- να τον πατήσει!

Σταματήσαμε την κυκλοφορία σε εκείνη τη λωρίδα και τελικά τον πήρα στο αυτοκίνητο για να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Ο ταλαιπωρημένος γατούλης είναι απολύτως υγιής, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και την απαραίτητη ιατρική φροντίδα στο κτηνιατρείο του κ. Νίκου Παραγυιού στη Γλυφάδα και πλέον φιλοξενείται προσωρινά από φίλη αναγνώστρια της σελίδας μας!

Εμείς, θα ζητήσουμε τη βοήθεια σας για το όνομα που πρέπει να δώσουμε στον γάτο και εσείς μπορείτε να γράψετε την πρόταση σας πατώντας εδώ!

Επίσης θα προικήσουμε τον όμορφο γάτο με όλα τα απαραίτητα και θα τον δώσουμε σε όποιον ενδιαφερθεί να ανοίξει το σπίτι του γι’ αυτή την ψυχούλα…

Για περισσότερα άρθρα και ενημέρωση σχετικά με τα κατοικίδια ζώα και την άγρια ζωή, κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook πατώντας -εδώ-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here