Η σκυλίτσα με το θλιμμένο βλέμμα που η φωτογραφία της έκανε τον γύρο του διαδικτύου την εβδομάδα που μας πέρασε, βρήκε σπίτι και το 2020 προδιαγράφεται πολύ τυχερό για εκείνη!

Το άτυχο τετράποδο που βρέθηκε μετά από 6 χρόνια υιοθεσίας (από κουτάβι) να επιστρέφεται στο καταφύγιο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ζούσε την απελπισία και την απόγνωση της απόρριψης μέχρι τη στιγμή που μία φιλόζωη αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη φωτογραφία του και να ζητήσει από τον κόσμο να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στο προδομένο ζώο.

Η ανταπόκριση στη διάδοση του αιτήματος ήταν άμεση και καθοριστική ώστε να βρεθεί σπίτι για τη μικρή, αφού εχθές Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, υπήρξε νέα ενημέρωση η οποία αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστώ όλους, εκ μέρους της μικρής και των εθελοντών της Φιλαδέλφειας, για τις αμέτρητες κοινοποιήσεις σας! Η μικρή δεν ψάχνει πλέον σπίτι, υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον και μόλις ολοκληρωθεί και ο κτηνιατρικός της έλεγχος, ο οποίος άργησε λόγω των ημερών, θα γίνει και η επιλογή της νέας της οικογένειας.   Τα καταφέραμε!»

Για περισσότερα άρθρα και ενημέρωση σχετικά με τα κατοικίδια ζώα και την άγρια ζωή, κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook πατώντας -εδώ-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here