Απόψε,Τρίτη 14 Ιανουαρίου, παρακολουθήσαμε για άλλη μια φορά σε τηλεοπτικό show διαγωνιζόμενη να εκμεταλλεύεται την προβολή που της δίνει η συμμετοχή της σε αυτό, για να εκφράσει την στήριξη της στον πολύπαθο πληθυσμό των ζώων.

Μετά λοιπόν από την προώθηση του μηνύματος προστασίας και φροντίδας προς τα ζώα από τραγουδίστρια στο X Factor (πατήστε να δείτε εδώ), ήρθε η σειρά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από τον διαγωνισμό μόδας της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Η διαγωνιζόμενη περπάτησε στην πασαρέλα του My Style Rocks, έχοντας περασμένες αλυσίδες στο κορμί της, ενώ κρατούσε και ένα πλακάτ που έγραφε «SAY NO to violence against animals».

Η διάθεση της να προβάλει το μήνυμα με αυτόν τον τρόπο, δίχασε τις υπόλοιπες συνδιαγωνιζόμενες αλλά και την κριτική επιτροπή, καθώς κάποιοι θεώρησαν την παρουσία της σαν μία προσπάθεια να εκμεταλλευθεί το σοβαρότατο ζήτημα της κακοποίησης των ζώων για να προβάλλει τον εαυτό της, ενώ άλλοι της αναγνώρισαν την εικόνα της σαν μία αξιόλογη ενέργεια.

Όποια άποψη και να έχει σχηματίσει κάποιος από την εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου -η οποία όπως δήλωσε είναι ιδιοκτήτρια πολλών ζώων- πρέπει να υπολογίζει ως δεδομένη τη διάθεση της φιλοζωικής προσέγγισης, καθώς ούτως η άλλως αναδεικνύεται το πρόβλημα και γίνεται συζήτηση γύρω από ένα πολύ σοβαρό ζήτημα!

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here