Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ για τα αποτρόπαια εγκλήματα που έλαβαν χώρα σε βάρος ενός σκύλου που βρέθηκε κρεμασμένος στο χωριό Σίφωνες και μίας θαλάσσιας χελώνας που βρέθηκε στην παραλία του Αγίου Προκοπίου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 Κυκλάδων, «καταδικάζοντας απερίφραστα τέτοιου είδους ενέργειες, οι οποίες δε συνάδουν με τον πολιτισμό και την παιδεία των κατοίκων του νησιού…

Παράλληλα, το ΜέΡΑ25 Κυκλάδων, επισημαίνει ότι στηρίζει και επικροτεί τις ανακοινώσεις του συλλόγου προστασίας άγριας ζωής της Νάξου και της κοινότητας Μονής.

«Είναι επιτακτική ανάγκη να κατανοήσουμε ότι, οι επαίσχυντες αυτές πράξεις αφορούν μια μειοψηφία ανθρώπων, των οποίων οι νοσηρές συμπεριφορές πρέπει να εμποδιστούν άμεσα τόσο από τις αρχές όσο και από την τοπική κοινωνία.
Όποιος γνωρίζει έστω μία μικρή πληροφορία είναι φρόνιμο να την καταγγείλει. Πρέπει επιτέλους να βάλουμε τους εαυτούς μας στη θέση των ανυπεράσπιστων αυτών πλασμάτων, που πέφτουν θύματα δολοφόνων που ζουν ανάμεσα μας», υπογραμμίζει καταλήγοντας το ΜέΡΑ25 Κυκλάδων.

Newsroom Cyclades Voice

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here