Εάν κάποιος βρεθεί στο Σιάτλ και αποφασίσει να πάρει το λεωφορείο, είναι πιθανό να συναντήσει έναν ιδιαίτερο επιβάτη. Ένα μαύρο Λαμπραντόρ-Μαστίφ που ακούει στο όνομα Έκλειψη (Eclipse)! Το ιδιαίτερο βέβαια, δεν είναι η παρουσία ενός σκύλου στο λεωφορείο, αλλά το γεγονός ότι η Έκλειψη ανεβαίνει μόνη της στο όχημα, έχει στο κολάρο της την κάρτα του λεωφορείου και μόλις φτάσει στην στάση που βρίσκετε το αγαπημένο της πάρκο κατεβαίνει!

Η αρχή έγινε όταν μία μέρα ο σκύλος περίμενε στη στάση του λεωφορείου με τον ιδιοκτήτη του και ενώ εκείνος επέλεξε να τελειώσει το τσιγάρο του και να επιβιβαστεί αργότερα, η Έκλειψη ανέβηκε στο λεωφορείο. Στη συνέχεια περίμενε για 3-4 στάσεις και μόλις έφτασε στον προορισμό της κατέβηκε!

Φυσικά τότε ο ιδιοκτήτης της κατάλαβε πως είναι σε θέση να κάνει τη βόλτα μόνη της.

Η Κομητεία Κινγκ επιτρέπει τα σκυλιά στις δημόσιες συγκοινωνίες κατά την κρίση του οδηγού. Αν και οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν πως η Έκλειψη θα έπρεπε να έχει λουρί, οι οδηγοί της επιτρέπουν να χρησιμοποιεί το λεωφορείο αφού όχι μόνο δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, αντίθετα κάνει τους επιβάτες να το διασκεδάζουν.

«Όλοι οι οδηγοί λεωφορείων τη γνωρίζουν. Κάθεται σαν τους ανθρώπους και τους κάνει όλους χαρούμενους. Πώς μπορεί κάποιος να μην αγαπήσει αυτό το μουτράκι;»

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here