ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

0
63

Η εξαγγελία του πρωθυπουργού με τα νέα μέτρα δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα σε όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ιδιαίτερα στις οικογενειακές.
Θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία σε μικρες και πολυ μικρές επιχειρήσεις που έχουν πληγεί.

Ζητάμε λοιπον ευνοϊκότερους όρους αντιμετώπισης των χρεών στην εφορία όπως και στα ασφαλιστικά ταμεία ελαφρύνσεις σε ΔΕΚΟ.
Χρέη κορωνοϊού – οι σωστές εξαγγελίες σε συνδυασμό με νέες προτάσεις που μπορούν να αποτελέσουν οριστική λύση στα προβλήματα που διογκώνονται.
Σε όλες τις παρεμβάσεις αποτελεί μονόδρομο και δεδομένου ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να τις υιοθετήσει, καλό θα ήταν να το κάνει άμεσα πριν είναι αργά.

Συγκεκριμένα ζητούμε επιπλέον της σημερινής απόλυτα σωστής και χρήσιμης παρέμβασης, να δοθεί η δυνατότητα αποπληρωμής των τρεχουσών υποχρεώσεων που δημιουργούνται εν μέσω της κρίσης και αφορούν πραγματικά πληγείσες επιχειρήσεις, σε 48 δόσεις.
Οι επιχειρήσεις που εκτάκτως και χωρίς δική τους υπαιτιότητα, έχουν αποδεδειγμένα μεγάλη πτώση τζίρου, πρέπει να μπορούν να ενταχθούν στην πάγια ρύθμιση των 48 δόσεων που αφορά έκτακτες οφειλές.
Η πρότασή μας αυτή είμαστε βέβαιοι ότι θα εισακουστεί και θα βοηθήσει τα έσοδα του κράτους αφού θα εξασφαλίσει σταδιακή αποπληρωμή υποχρεώσεων που αλλιώς θα απολεσθούν οριστικά λόγω των λουκέτων.
Το σημαντικότερο είναι ότι θα εξασφαλίσει τη λειτουργία μονάδων που η κρίση έχει φέρει σε δυσχερή θέση και πρέπει να κρατήσουμε οικονομικά ενεργές χωρίς να διακινδυνεύουμε απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here