ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

0
66

Συνάντηση,επιτροπής του εμπορικού συλλόγου μας με το δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε το πρωί.
Τα βασικά θέματα της συνάντησης ήταν:

 

 • Έγινε αίτημα τοποθέτησης ανεμοθραυστων στους εξωτερικούς χώρους, για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
  Στο θέμα αυτό δεν φαίνεται να είναι θετική εξέλιξη, ελπίζουμε όμως να εξεταστεί ξανά και να έχουμε μια σεβαστή πρόταση και λύση.
 • Στο αίτημα ετών, για το Χριστουγεννιάτικο στολισμό, η απάντηση είναι ότι το Ίλιον θα λάμψει.
  Μαζί με τη στήριξη των εμπόρων στο στολισμό των καταστημάτων τους θα είναι το κερασάκι για την αλλαγή της ψυχαγωγίας όλων, όπως και του εμπορικού κόσμου.
 • Αίτημα και πρόταση μας ήταν, για τις οδούς Πάτροκλου και Φιλοκτητου να γίνουν ήπιας κυκλοφορίας, από την Πριάμου ως και Δαναων.
  Θετική προς εξέταση αυτή μας η τοποθέτηση.
 • Αίτημα για ανάπλαση του εμπορικού κέντρου της πόλης με σωστό σχεδιασμό και λύσεις σε καίρια προβλήματα. Στις οδούς, από Ιφιγένειας ως Πρωτεσιλαου και Πριάμου ως Μενελάου.
  Εδώ το κοντινό μέλλον φαντάζει με ένα όνειρο μας, να πραγματοποιηθεί.
 • Και τέλος, σε συνεργασία Δήμου και επαγγελματικου επιμελητηρίου, να υπάρξουν πλήρης ενημερώσεις των εμπόρων για τρέχοντα προγράμματα ΕΣΠΑ.

 

Ελπίζουμε τα πρωτόγνωρα γεγονότα που ζούμε να περάσουν όσον το δυνατόν πιο αναίμακτα και να δούμε όλοι μαζί την ανάπτυξη της πόλης σε όλους τους τομείς.
Συνεχίζουμε και με τα προβλήματα του σήμερα.
Εμπορικός σύλλογος Ιλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here