ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

0
57

Οι σοβαρές εξελίξεις με τη διαχείριση των απορριμμάτων δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού. Είναι ανάγκη άμεσα να οργανωθούμε καλύτερα για να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους.
Οι εξελίξεις το προηγούμενο διάστημα ήταν ραγδαίες. Οι περιφερειακές αρχές και οι κυβερνήσεις διαχρονικά θεωρούν ότι το σκουπίδι είναι χρήμα. Βάζουν πάνω απ’ όλα την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, χωρίς να λογαριάζουν την ανθρώπινη υγεία, ακόμη και τη ζωή. Καταδικάζουν μια τεράστια περιοχή όπως η Δυτική Αττική σε χρόνια υποβάθμιση.
Πρόσφατα αποφάσισαν, όχι μόνο να επεκτείνουν το ΧΥΤΑ Φυλής, αλλά να προχωρήσουν επί της ουσίας στην κατασκευή μιας τεράστιας χωματερής δίπλα στο οικισμό Γεννηματά, σε απόσταση αναπνοής από τις εργατικές κατοικίες. Ταυτόχρονα θέλουν να μετατρέψουν παλιά λατομεία, όπως του Μουσαμά, πίσω από την Πετρούπολη, σε χώρο ταφής υπολειμμάτων.

ΞΕΣΙΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.
Να κλείσει τώρα ο ΧΥΤΑ Φυλής.
Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τις ζωές μας.

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΛΙΟΥ καλεί τα μέλη του στη σύσκεψη των μαζικών φορέων και των σωματείων της περιοχής, τη Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη στις 19:30 στο πνευματικό κέντρο Πετρούπολης Μπουμπουλίνας 59 και Αθανασίου Διάκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here