ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

0
63

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ιλίου κάνει μια νέα αρχή μπαίνοντας στο χώρο της τεχνολογίας και του Internet κατασκευάζοντας μια σύγχρονη ιστοσελίδα που μπορεί να προβληθεί από όλες τις συσκευές καθώς και μια εφαρμογή με σκοπό τη διαχείριση του συλλόγου αλλά και την προώθηση των καταστημάτων της περιοχής, μέσα από τις προσφορές και τη διαδραστικότητα με τους καταναλωτές.

Κάθε επιχείρηση μέλος του Εμπορικού Συλλόγου μπορεί αν το θελήσει να βρίσκεται στο OnLine μητρώο με τις επιχειρήσεις του Δήμου Ιλίου.
Με μια μικρή επιπλέον επιβάρυνση μπορεί να έχει πρόσβαση στις πλήρεις δυνατότητες της εφαρμογής, που περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

  • Προβολή όλων των θεματικών ενοτήτων της σελίδας.
  • Δυνατότητα τροποποίησης των στοιχείων της επιχείρησης.
  • Δυνατότητα ανάρτησης προσφορών.
  • OnLine ψηφοφορία.
  • Αποστολή παραπόνων ανώνυμα ώστε ο εμπορικός σύλλογος να τα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους φορείς.
  • Ειδικό σήμα για την βιτρίνα της επιχείρησης.

Σε συνέχεια της προσπάθειας για τεχνολογική εξέλιξη στο Δήμο Ιλίου, ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με την εταιρία BlueHost.gr προσφέρει στους καταστηματάρχες που είναι εγγεγραμμένα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου, τη δυνατότητα δημιουργίας mini ιστοσελίδας για το κατάστημά τους, η οποία θα αποτελείται από κείμενο 500 λέξεων, λογότυπο, 5 φωτογραφίες, χάρτη, στοιχεία επικοινωνίας, webpush notification. Με κόστος μόνο 50,00€+Φ.Π.Α. / έτος αποκτάτε τη δική σας ιστοσελίδα εύκολα και άμεσα.

Παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα προώθησης για να ενημερωθείτε πλήρως για τις διαθέσιμες συνδρομές, τα οφέλη και τις δυνατότητες της εφαρμογής και της ιστοσελίδας.

Για ερωτήσεις σχετικά με το Σύλλογο παρακαλώ καλέστε στο 6949977773
Για ερωτήσεις σχετικά με τη μίνι ιστοσελίδα ή την εφαρμογή του συλλόγου καλέστε στο 6937016778.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here