ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

0
64

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ιλίου, με αφορμή τα πρόσφατα ειδοποιητήρια πληρωμής που μοιράστηκαν σε καταστήματα της πόλης μας από τον Οργανισμό Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων «Αυτοδιαχείριση», ενημερώνει τα μέλη του ότι δια μέσω του Δικηγορικού Γραφείου Ευάγγελου Γ. Αυγουλά & Συνεργατών, έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες διαπραγμάτευσης με τον ως άνω οργανισμό για Συλλογική Συμφωνία και ευνοϊκότερους όρους πληρωμής, συλλογικό αμοιβολόγιο και οριστική νομική διευθέτηση του θέματος με ισχύ της έγγραφης συμφωνίας μας για κάθε έτος.

Θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις.

Μέχρι την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων, παρακαλούμε αφενός να παγώσετε προσωρινά την εξόφληση των σχετικών ειδοποιητηρίων πληρωμής και αφετέρου να αποστείλετε ένα αντίγραφο κάθε απογραφικού / ενημερωτικού δελτίου που τυχόν έχετε λάβει, στο Δικηγορικό Γραφείο Ευάγγελου Αυγουλά & Συνεργατών είτε με φαξ στο 210-2696618, είτε σκαναρισμένο με e-mail στο info@avgoulas.gr προκειμένου να αποκτήσουμε συγκεκριμένη και σφαιρική εικόνα του προβλήματος για την πόλη μας.

Διευκρινίζουμε ότι το ως άνω Δικηγορικό Γραφείο έχει αναλάβει αφιλοκερδώς την εκπροσώπηση του Συλλόγου μας για την ολοκλήρωση της σχετικής συλλογικής συμφωνίας μας με τον Οργανισμό «Αυτοδιαχείριση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here