ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

0
55

Με αφορμή τα ειδοποιητήρια πληρωμών που λαμβάνουν οι καταστηματάρχες στο Ίλιον από πολλές εταιρείες εμπλεκόμενες στα πνευματικά δικαιώματα με δυσθεώρητα ποσά, σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου, από κοινού με τον νομικό μας σύμβουλο κ. Αυγουλά, έχουμε ξεκινήσει σειρά εντατικών συναντήσεων με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για να διευθετηθεί το θέμα.
Μέχρι να σας ενημερώσουμε για νεότερα, παρακαλούμε να παγώσετε για λίγες μέρες τις διαδικασίες εξόφλησης των εταιρειών αυτών και να μας αποστείλετε ήδη πληρωμένα τιμολόγια των ετών 2017-2018-2019, ώστε να έχουμε καλύτερη καταγραφή του προβλήματος και να προβούμε σε συνολική λύση.
Στόχος μας παραμένει η σταθερή και μόνιμη λύση στο πρόβλημα για κάθε έτος, με προκαθορισμένα εύλογα ποσά και συλλογικές συμβάσεις.
Σε κάθε περίπτωση παλεύουμε να βάλουμε φρένο στις αδικαιολόγητες αυξήσεις που έχουν παρατηρηθεί.
Τέλος, για τον καλύτερο συντονισμό και την καλύτερη ενημέρωση όλων, σας καλούμε να μας αποστείλετε με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα ή με e-mail, το κινητό σας τηλέφωνο, το e-mail σας, ονοματεπώνυμο και το κατάστημα που εκπροσωπείτε, για την ενημέρωση του αρχείου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here